Witaj graczu!
Witajcie!
W najbliższym czasie zostanie wprowadzone Update w nasze życie
A co w nim będzie napewno?
Wyspa Cannabis!
Abyście mogli ją zobaczyć, chociażby kawałek przedstawię wam 2 zdjęcia.
Proszę o oceny nie tylko w sondzie a także i poprzez odpowiedź w temacie!
Dopłynęliśmy, co nas czeka gdy zejdziemy ze statku?...
To jeszcze nie koniec...
Ostatnio edytowany przez GM Erazm (2010-06-03 11:53:10)
Użytkownik
tak quest może być ale to zależy.Na co? ;dd
Krosmy server jest juz ogarniety a God,Gmy chca duzo nowych i ciekawych rzeczy dodawac zeby sie nie nudzilo a questy najlepiej pare i takie zeby mozna z 250+ek isc i z 3 duidami sio itps
Ostatnio edytowany przez kovaxus (2010-06-05 02:27:49)
*Krosny:
Zrozum, że ja Gamemaster, a nie administrator, ja zajmuję się jedynie błędami na mapie, oraz dodawaniem nowych terenów.
*Kovaxus:
Osoba wyrozumiała
Quest będzie ale jak napisałem zamknięty na początku, dopiero potem będzie można go wykonać
Gammasterze wiem o co chodzi trudno zrobic dobry bez lagowy ,ciekawy server .Wiem to bo kiedyś mialem serva tyralem nad nim nocami i dniami wy pewnie tak samo .Wiem ze jest trudno zadowalic graczy
Tera do graczy ; dziekujcie dla gma,goda. ze dodaja calyczas rzeczy i szanujcie ze probuja calyczas ulepszac(zauwazylscie calyczas cos dodaja)na innych otsach Gody tylko zbiera kase dla siebie nie obchodzi go co z serverem sie stanie tylko zeby gracze wysylaly smsy a tutaj wszyscy z supportu pracuja zajebi.... (sry ze przeklinam) ale efekty widac na news. i trudno mu sprawdzac all pomysly,skargi itp bo zajmuje sie otsem,dedykiem itp (sry ze sie tak rozpisalem)